Valpaint

Χρωματολόγιο

Κύριος προμηθευτής αυτών των τεχνοτροπίων βαψίματος μας, είναι η εταιρία Valpaint.

Η VALPAINT είναι μια κορυφαία ιταλική εταιρεία στην αγορά διακοσμητικών χρωμάτων και επιστρώσεων. Μια από τις πιο προηγμένες ιταλικές εταιρείες σε τεχνολογικό επίπεδο λόγω των εξαιρετικά σύγχρονων εργαστηρίων της, που βασίζονται στη συνεργασία των ειδικών χημικών και τεχνικών για τη δημιουργία avant-garde χρωμάτων και βερνικιών.
Παράγει υψηλής ποιότητας εντυπωσιακά και καινοτόμα χρώματα με σεβασμό στο περιβάλλον ενώ περιλαμβάνει πολύχρωμα χρώματα και επιστρώσεις, με βάση το νερό, ειδικά εφέ, επιχρίσματα ορυκτών και επιχρίσματα για τη δημιουργία εφέ αντίκας.

Η πολιτική πωλήσεων της VALPAINT πάνω απ’ όλα, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών προσφέροντας νέα, καινοτόμα και λειτουργικά προϊόντα που επιτρέπουν στον κατασκευαστή και τον καταναλωτή να συνεργάζονται σε τέλεια αρμονία, για το σχεδιασμό και τη δημιουργία συγκεκριμένων και επιτυχημένων λύσεων.

Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες της, ευθυγραμίζονται με τη διάθεση των πελατών όταν πρόκειται για το σχεδιασμό και τη δημιουργία συγκεκριμένων και επιτυχημένων λύσεων.

Πηγή κειμένων και χρηματολογιών: www.valpaint.it

VALPAINT I-BETON

Το VALPAINT I-BETON είναι ένα σύστημα διακόσμησης για εσωτερικούς χώρους, το οποίο δημιουργήθηκε για την επένδυση των οριζόντιων και κάθετων επιφανειών, καθώς και των χώρων που έρχονται σε επαφή με νερό, όπως μπάνια, κουζίνες, υγρές ζώνες των κέντρων ευεξίας ή άλλοι χώροι.

JUNGLE

Υλικό που προσδίδει υφή με εξωτική γοητεία, ζωντανεύοντας τις επιφάνειες και χαρίζοντάς τους ένα ιδιαίτερο φινίρισμα δέρματος.

Το χαρακτηριστικό της διακοσμητικής βαφής είναι ότι αναβαθμίζει τις επιφάνειες με μία διακόσμηση που υλοποιείται με ιδιαίτερα στένσιλ, τα οποία έχουν μελετηθεί ειδικά ώστε να αναπαράγουν το σχέδιο και την υφή του δέρματος. Η προκαθορισμένη διαδοχή των στρωμάτων που πρέπει να εφαρμοστούν καθορίζουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η εμπορική διανομή του προϊόντος προτείνεται σε πλήρη σετ που περιέχουν όλα όσα χρειάζονται για την υλοποίηση δύο εμβαδών (για επιφάνειες 3 τ.μ. και 10 τ.μ.)

VALPAINT E-VOLUTION

Το VALPAINT E-VOLUTION είναι ένα σύστημα διακόσμησης ειδικά σχεδιασμένο για τους τοίχους και τα δάπεδα του μπάνιου, καθώς και για το εσωτερικό του ντους.

Με το VALPAINT E-VOLUTION μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο και κυρίως ανθεκτικό εφέ, που δεν φθείρεται από το νερό ή τα πατήματα.

Το σύστημα VALPAINT E-VOLUTION περιλαμβάνει διάφανη ρητίνη δύο συστατικών που εφαρμόζεται με σπάτουλα, τόσο στον κατακόρυφο άξονα χωρίς τρεξίματα όσο και στα δάπεδα, καθιστώντας την επιφάνεια συμπαγή και συνεχή, χωρίς τους ενοχλητικούς και ανθυγιεινούς αρμούς των πλακιδίων.

ARTECO' 1

Είναι ένα υδρόχρωμα με βάση ασβέστη για εσωτερικό και εξωτερικό, που διαθέτει ιδιαίτερα εφέ αντικέ και ανακαλεί στη μνήμη τις διακοσμήσεις των ορεινών χωριών της Ιταλίας της Αναγέννησης. Το ARTECO’ 1 μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα υποστρώματα όπως τοίχοι από τσιμέντο, επικάλυψη, γύψο, χαρτόγυψο, ξύλο, σίδηρο, PVC και ελαφρά κράματα κατόπιν κατάλληλης επεξεργασίας. Περάστε δύο χέρια κάλυψης της ειδικής βάσης PRIMART 500 με νερό, λευκού χρώματος για Εσωτερικό και PRIMER 400 πάντα λευκού χρώματος για Εξωτερικό. Είναι ακριβώς αυτές οι βάσεις με νερό που επιτρέπουν στον εφαρμοστή να πετύχει με το ARTECO’ 1, αποτελέσματα αντικέ και ανθεκτικά στο χρόνο.

ARTECO' 7

Αυτό είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο και οπτικά εντυπωσιακό, με βάση το νερό, χρώμα για εσωτερική χρήση. Με την απλή, βασική μέθοδο εφαρμογής του , το ARTECO‘ 7 καλύπτει την επιφάνεια με χρώμα, σαν ένα εξαιρετικό καμβά στον οποίο το χρώμα είναι κίνηση, ομορφιά, φως, αρμονία και συναίσθημα. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά διακοσμητικά εφέ, από το κλασικό στο floral μέχρι και το πιο περιζήτητο μεταλλικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί. Κάθε εφαρμογή επομένως βοηθά να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο και αρμονικό περιβάλλον, στο οποίο το χρώμα και το προσωπικό γούστο είναι οι κυρίαρχες δυνάμεις.

ARTECO' 7 METAL

Είναι ένα υδρόχρωμα μαργαριταρένιας όψης για εσωτερικούς χώρους με έντονη αισθητική εντύπωση. Το ARTECO’ 7 METAL, χάρη στα χρωματικά του εφέ σε συνεχή κίνηση αλλάζει χρώμα με βάση τη θέση αυτού που το κοιτάζει και με το ανακλώμενο φως.

HOLLYWOOD

Είναι ειδικό φθορίζον χρώμα με βάση το νερό που προστίθεται σε διακοσμητικά χρώματα για την ενίσχυση του χαρακτήρα τους. Το HOLLYWOOD είναι ιδανικό για παιδικά υπνοδωμάτια, δημόσιους χώρους και όλα τα περιβάλλοντα όπου το χρώμα κατέχει το επίκεντρο. Το φαινόμενο φθορισμού είναι ορατό τόσο κάτω από φυσικό φως όσο και κάτω από το φως του ξύλου.

KLONDIKE FERRO

Ένα νεοσύστατο διακοσμητικό χρώμα με βάση το νερό, κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους που αναπαράγει κομψά την επίδραση οξείδωσης του σιδήρου και τις τυπικές μεταλλικές αποχρώσεις του.

KLONDIKE CORTEN

Είναι ένα επίχρισμα για εσωτερικό και εξωτερικό που χαρακτηρίζεται από ένα εφέ “Corten”, το οποίο αναπαράγει επακριβώς το γνωστό εφέ της σκουριάς, με τις χαρακτηριστικές της μεταλλικές οξειδώσεις.
Τα διακοσμητικά εφέ που αναφέρονται στη συνέχεια πραγματοποιούνται τόσο με το KLONDIKE CORTEN MID όσο και με το KLONDIKE CORTEN TOP, με τη διαφορά ότι το τελευταίο είναι περισσότερο διαπνοϊκό και επιδεκτικό πλυσίματος και έχει επίσης τη χαρακτηριστική όψη “άνθος του λωτού”, επειδή, σε περίπτωση βροχής, οι σταγόνες νερού ολισθαίνουν κατά μήκος του υπό διακόσμηση τοίχου, απομακρύνοντας μεγάλο μέρος της υπάρχουσας σκόνης.

KLONDIKE

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σύγχρονο και κομψό με βάση το νερό διακοσμητικό χρώμα για εσωτερική. Το KLONDIKE μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών· χάρη στα μοναδικά χρώματα και αποχρώσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά σύγχρονων και «μοδάτων» περιβαλλόντων διαβίωση. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο χρώμα, την ενισχύοντας τα εφέ χρυσού, ασήμι και οξειδωμένου.

KLONDIKE LIGHT

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σύγχρονο και κομψό με βάση το νερό διακοσμητικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Το KLONDIKE LIGHT μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών χάρη στα μοναδικά χρώματα και αποχρώσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά σύγχρονων και «μοδάτων» περιβαλλόντων διαβίωσης. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο χρώμα, την ενισχύοντας τα εφέ χρυσού και ασημί προσδίδοντας ένα βελούδινο τελείωμα.

MAVERICKS

Είναι ένα υδρόχρωμα εσωτερικών χώρων, που χαρακτηρίζεται από φωτοβόλες αντανακλάσεις και τρισδιάστατα χρωματικά παιχνιδίσματα, που ανακαλούν στη μνήμη τις κινήσεις της θάλασσας. Χάρη στα κρυσταλλικά του σωματίδια μπορεί να δημιουργεί μοναδικά περιβάλλοντα στο είδος του.

METEORE 10 CEMENTO

Είναι ένα φυσικό, με βάση το νερό επίχρισμα, για εσωτερικούς χώρους, ιδανικό για την αναπαραγωγή του εφέ «τσιμέντου» σε όλες τις διαφορετικές ποικιλίες και όψεις του. Το METEORE 10 ταιριάζει απόλυτα σε κάθε πρόταση μοντέρνας και σύγχρονης διακόσμησης εσωτερικών χώρων, δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα κομψότητας με ένα μοναδικό οπτικό αντίκτυπο. Επίσης, είναι ιδανικό για τους λάτρεις των αστικών και βιομηχανικών στυλ.

MAGIC LIGHT

είναι ένα διαφανές υδρόχρωμα εσωτερικών χώρων, που απορροφά το φυσικό και τεχνητό φως και που το αποδίδει μετά σε απόλυτο σκοτάδι. Για το λόγο αυτό, φωτίζοντας με τεχνητό φως για τουλάχιστον 5 λεπτά ένα χώρο περασμένο με MAGIC LIGHT και σβήνοντας εκ νέου το φως, οι τοίχοι θα φωτιστούν προοδευτικά για να σταθεροποιηθούν μετά από μερικά λεπτά.
Το MAGIC LIGHT, αποδίδοντας στους σκοτεινούς χώρους το δεσμευμένο φως, τους καθιστά ασφαλείς και άνετους ακόμη και σε περίπτωση black-out, μεταμορφώνοντάς τους συνεπώς σε εναλλακτική πηγή φωτός, σε περιστάσεις πλήρους σκότους.

METEORE 10 INTONACO

Φυσικό επίχρισμα με βάση το νερό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ιδανικό για την απόδοση εμφάνισης σοβά σε διάφορες επιφάνειες. Η ιδιαίτερα φυσική του σύνθεση βελτιώνει την ευκολία εφαρμογής, ενώ τα πολύ μοντέρνα και ομοιόμορφα χρώματα το καθιστούν κατάλληλο διακοσμητικό στοιχείο για μοντέρνους αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένους χώρους.

METEORE 10 MARMORIZZATO

Είναι ένα φυσικό, με βάση το νερό, επίχρισμα για εσωτερικούς χώρους, ιδανικό για την αναπαραγωγή του εφέ «μαρμάρου». Το METEORE 10 ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα είδη δωματίων δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα κομψότητας με ένα μοναδικό οπτικό αντίκτυπο. Επίσης, είναι ιδανικό για τους λάτρεις του μοντέρνου αστικού και ζωντανού στυλ.

TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.