Τεχνοτροπίες Valpaint KLONDIKE

Φωτεινές αντανακλάσεις
Μια βαφή με βάση το νερό για εσωτερικούς χώρους με ειδικές φωτεινές αμμώδεις αντανακλάσεις που απλώνεται εύκολα.
Σύγχρονο και κομψό
Εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών ενώ χάρη στα μοναδικά χρώματα και αποχρώσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά σύγχρονου και μοντέρνου χώρου διαβίωσης.
Η VALPAINT είναι μια κορυφαία ιταλική εταιρεία στην αγορά διακοσμητικών χρωμάτων και επιστρώσεων.
Εταιρεία : ArtistiColors
Όνομα έργου :Τεχνοτροπίες Valpaint KLONDIKE
Τοποθεσία : Αθήνα

Το Klondike είναι ένα τυπικά μοντέρνο και κομψό χρώμα με βάση το νερό για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Mπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών. Χάρη στα μοναδικά του χρώματα και αποχρώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά μοντέρνων χώρων διαβίωσης. Οι τελικές επιφάνειες διακοσμούνται με έντονο το χαρακτηριστικό των θραυσμάτων σφυρηλατημένου μετάλλου που ενσωματώνονται στο υλικό, ενισχύοντας τα χρυσά, ασημένια και οξειδωμένα εφέ της.

Χρωματολόγιο KLONDIKE

KLONDIKE

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σύγχρονο και κομψό με βάση το νερό διακοσμητικό χρώμα για εσωτερική. Το KLONDIKE μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών· χάρη στα μοναδικά χρώματα και αποχρώσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά σύγχρονων και «μοδάτων» περιβαλλόντων διαβίωση. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο χρώμα, την ενισχύοντας τα εφέ χρυσού, ασήμι και οξειδωμένου.

KLONDIKE LIGHT

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σύγχρονο και κομψό με βάση το νερό διακοσμητικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Το KLONDIKE LIGHT μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών χάρη στα μοναδικά χρώματα και αποχρώσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά σύγχρονων και «μοδάτων» περιβαλλόντων διαβίωσης. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο χρώμα, την ενισχύοντας τα εφέ χρυσού και ασημί προσδίδοντας ένα βελούδινο τελείωμα.

KLONDIKE CORTEN

Είναι ένα επίχρισμα για εσωτερικό και εξωτερικό που χαρακτηρίζεται από ένα εφέ “Corten”, το οποίο αναπαράγει επακριβώς το γνωστό εφέ της σκουριάς, με τις χαρακτηριστικές της μεταλλικές οξειδώσεις.
Τα διακοσμητικά εφέ που αναφέρονται στη συνέχεια πραγματοποιούνται τόσο με το KLONDIKE CORTEN MID όσο και με το KLONDIKE CORTEN TOP, με τη διαφορά ότι το τελευταίο είναι περισσότερο διαπνοϊκό και επιδεκτικό πλυσίματος και έχει επίσης τη χαρακτηριστική όψη “άνθος του λωτού”, επειδή, σε περίπτωση βροχής, οι σταγόνες νερού ολισθαίνουν κατά μήκος του υπό διακόσμηση τοίχου, απομακρύνοντας μεγάλο μέρος της υπάρχουσας σκόνης.

KLONDIKE FERRO

Ένα νεοσύστατο διακοσμητικό χρώμα με βάση το νερό, κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους που αναπαράγει κομψά την επίδραση οξείδωσης του σιδήρου και τις τυπικές μεταλλικές αποχρώσεις του.

TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.