Τεχνοτροπίες Πέτρας

Υψηλή αισθητική & Μοναδικό αποτέλεσμα

Δημιουργία μοναδικής όψης και αισθητικής, όπου και όπως τη φανταστείτε. Δώστε στους τοίχους σας μια διαφορετική όψη, διακοσμόντας τον χώρο σας με τεχνοτροπία πέτρας.
Εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών ενώ χάρη στα μοναδικά χρώματα και αποχρώσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά σύγχρονου και μοντέρνου εξωτερικού χώρου.
Αν θέλετε να αλλάξετε και να προσαρμόσετε το σπίτι σας με στυλ, αυτό που χρειάζεστε είναι μια όμορφη τεχνοτροπία πέτρας σε φυσικό στυλ. Όταν μιλάμε για πέτρα αναφερόμαστε σε μια διακοσμητική διαδικασία που δημιουργείται, χάρη στο φυσικό ασβέστιο σε συνδιασμό με μαρμάρινες σκόνες μεταβλητού πάχους που περιέχει η τεχνοτροπία.
Η πέτρινη υφή του τοίχου μπορεί να δημιουργηθεί σε πολλά χρώματα, εφέ και αποχρώσεις, με εξαιρετικά πρωτότυπο, φυσικό και συναρπαστικό αποτέλεσμα. Μπορούν να αλλάξουν το στυλ, το χρώμα, την υφή του τοίχου σας, για να δημιουργήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.
Η πέτρινη υφή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε εξωτερικό ή εσωτερικό περιβάλλον όπως να επενδύσει τους τοίχους του μπάνιου σας, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρά σας ενώ μπορεί να διακοσμήσει ένα κατάστημα εντυπωσιάζοντας τους πελάτες του.
Εταιρεία : ArtistiColors
Όνομα έργου : Τεχνοτροπίες Πέτρας
Τοποθεσία : Αθήνα
TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.