Έργα Τέχνης

Ανάλυση, σύνθεση και ξανά από την αρχή, είναι ο μονοδρόμος των τεχνοτροπιών μας.
Η χειροποίητες δημιουργίες είναι αυτές που μπορούν να μας δώσουν μια διαφορετική νότα στο χώρο της διακόσμησης αλλά και της καινοτομίας. Πίνακες και καθρέπτες, σε εντοιχισμένη ή μη κατασκευή με εξειδικευμένα υλικά μας δίνουν μοναδικό αποτέλεσμα υψηλών απαιτήσεων.
Ρινίσματα από κρυστάλλους Swarovski, φύλλα χρυσού, ασήμι, χαλκός, μετάξι, και πολλά άλλα υλικά μας δίνουν άπυρες επιλογές για δημιουργίες, όπου και όπως τις επιθυμείτε. Επίσης, μετατρέποντας μια επιφάνεια σε μαγνητική, έχουμε ένα αποτέλεσμα που κάνει την καθημερινότητα μας, τόσο λειτουργική όσο και πρακτική.
Σε επιφάνεια γυαλιού, γυψοσανίδας, ξύλου, τοίχου, μας δίνεται η δυνατότητα, χωρίς καρφιά, κόλα ή οτιδήποτε άλλο, να έχουμε τις σημειώσεις μας, μια φωτογραφία, ή κάποια ανακοίνωση με τη βοήθεια μόνο ενός μικρού και όμορφου μαγνήτη. Εφαρμόζεται σε επιγραφές καταστημάτων, σε χώρους αρχιτεκτόνων, μηχανικών, σε αίθουσες σεμιναρίων, και σε πολλούς άλλους χώρους. Με την καινοτομία αυτή από την EVOMAT, έχουμε έναν καθημερινό βοηθό δίπλα μας.
Η καινοτομία δεν σταματάει εδώ. Σε ένα παιδικό δωμάτιο, σε ένα φροντιστήριο, σε ένα εκπαιδευτικό χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε μια επιφάνεια σε κλασικό μαυροπίνακα, που γίνεται και μαγνητικός, σε ότι διάσταση θέλουμε. Υπάρχουν 6 διαφορετικές αποχρώσεις.
Έτος : 2021
Εταιρεία : ArtistiColors
Όνομα έργου : Έργα Τέχνης
Τοποθεσία : Αθήνα
TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.