Πατητή Τσιμεντοκονία

Χρωματολόγιο

Αναπαλαιώσεις σε παλιές κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους που ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του.
Πεσμένοι ή ρηγματώδες σοβάδες, υγρασία, μούχλα και βακτηρίδια είναι από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

 Με κίνητρο να σας παρουσιάσουμε ένα συμπαγές υλικό πανίσχυρο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε Ακραίες Καιρικές Συνθήκες, Μικρό Δονήσεις, Συστολές Διαστολές, και να ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!

Οι εναλλακτικές εφαρμογές του υλικού που από μια λεπτή επίστρωση σε μορφή Τεχνοτροπίας Architecture Design by Artisticolors. Μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα συμπαγές μονωτικό που αγκαλιάζει το κτήριο με φροντίδα και να δώσει μια διαχρονική λύση τόσο σε αναπαλαιώσεις κτηρίων όσο και σε νέες σύγχρονες αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Αναπαλαιώσεις σε παλιές κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους που ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του, πεσμένοι ή ρηγματώδες σοβάδες, υγρασία, μούχλα και βακτηρίδια είναι από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Πατητη Τσιμεντοκονια

Η Πατητή Τσιμεντοκονία είναι διακοσμητικό επίχρισμα με πολλαπλή χρηστικότητα – λειτουργικότητα με τελικό φινίρισμα που μας παρουσιάζει το κάτι διαφορετικό στις έως τώρα επικαλύψεις εσωτερικού και ιδιαίτερα εξωτερικού χώρου.

TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.