Giorgio Graesan

Χρωματολόγιο

H εταιρεία Giorgio Graesan and Friends γεννήθηκε από την ιδέα της δημιουργίας μιας κοινότητας βασισμένης στον αμοιβαίο σεβασμό και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να δημιουργήσει έναν Καλύτερο Κόσμο μέσω μιας έρευνας με αρχή την Αισθητική.

Πηγή κειμένων και χρηματολογιών: giorgiograesan.gr

Marmorino

Η χρήση της τεχνικής Marmorino ήταν ήδη γνωστή στους ρωμαϊκούς χρόνους και ανανεώθηκε κατά την Αναγέννηση. Αυτή είναι η έκδοσή μας, επικαιροποιημένη για το 2020. Αποτελείται από Ασβέστη, λεπτόκοκκη σκόνη μαρμάρου και χειροτεχνική δεξιοτεχνία. Ένας ομοιόμορφος τοίχος, εντελώς λείος και ευχάριστος στην αφή. Το ελαφρώς σατινέ φινίρισμα, κάνει τους τοίχους του σπιτιού φιλόξενους και συναρπαστικούς χωρίς να είναι ενοχλητικοί. Ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες, επίσης χάρη στην ταχύτητα με την οποία τοποθετείται. Παρουσιάζεται σε αυτόν τον κατάλογο σε 36 εκλεπτυσμένες παραλλαγές, χωρίς περιορισμούς στις αποχρώσεις.

ISTINTO

Το Segui il tuo ISTINTO δημιουργεί λείες ή με δομή επιφάνειες.
Μπορείτε να αποκτήσετε φινίρισμα όπως, Σχισμένης, Γυαλισμένης/Λείας, Φθαρμένης Πέτρας, Σφραγιδόλιθου, Φυσικού Τσιμέντου, Πέτρα Zen, Μπαμπού, Σύγχρονης Πέτρας. Οι εφαρμογές θα πρέπει να ολοκληρώνονται είτε με το κερί Cera del Vecchio που περιέχει κερί μέλισσας και σαπούνια, ή με το Gioia το οποίο είναι ένα ακρυλικό φινίρισμα.

Το Segui il tuo ISTINTO περιέχει ασβέστη, μαρμαρόσκονη σε διάφορα μεγέθη και κοκκομετρία και φυσικά ορυκτά. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί, έχει εξαιρετική δύναμη πλήρωσης και είναι ένα εξαιρετικό φυσικό κατά της ανάπτυξης μούχλας και βακτηριδίων προϊόν. Απόλυτα σταθερό και ανθεκτικό, διατηρεί αναλλοίωτη την διαπνοή της επιφάνειας, λόγω της υψηλής διαπερατότητας στους υδρατμούς. Εφαρμόζεται σε μια στρώση.

ESTASI di MARMO

Οι τοίχοι αυτοί έχουν πραγματοποιηθεί με το Segui il Tuo ISTINTO και αποτελούνται από Ασβέστη, πέτρες και σκόνη Μαρμάρου. Πρόκειται στην ουσία για Υγρό Μάρμαρο, επεξεργασμένο και βαμμένο από τον Τεχνίτη σας. 

Το ESTASI di MARMO μπορεί να μείνει ως έχει, φυσικό, για μέγιστη φυσικότητα και διαπερατότητα, μπορεί να προστατευτεί με Cera d’Api για φυσική υδροαπωθητικότητα ή να αδιαβροχοποιηθεί με Vetro ή Ipervetro για χρήση στη ντουζιέρα ή στην πλάτη της κουζίνας.

Spatula Stuhhi

Το Spatula Stuhhi είναι ένα εξαιρετικό, φυσικό απόλυτα οικολογικό Βενετσιάνικο ορυκτό stucco με μεγάλη διάρκεια ζωής. Με βάση τον ασβέστη, παρουσιάζει τέτοιες λάμψεις που διαφοροποιούνται αναλόγως της εφαρμογής. Είναι εξαιρετικά αναπνέων, ανθεκτικό στα αλκάλια και είναι ένα εξαιρετικό φυσικό αντιμυκητοκτόνο και βακτηριοκτόνο προϊόν. Η σταθερή διαδικασία ενανθράκωσής του το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό στην υγρασία. Εφαρμόζεται σε τρία στάδια.

MURO

Είναι ένα επίχρισμα με βάση τον ασβέστη όπου περιέχει σκόνη μαρμάρου διαφορετικής κοκκομετρίας, φυσικά ορυκτά στοιχεία και MICA (μαρμαρυγία). Ένας Λείος φυσικός τοίχος όπου αγγίζεται και ζει μέσα σε όλες τις 169 αποχρώσεις του. Είναι εύκολο στην εφαρμογή του, έχει μια τέλεια δυνατότητα πλήρωσης και μια φυσική αντοχή κατά τη δράση μυκήτων και βακτηριδίων. Μπορεί να παραμείνει φυσικό επιτυγχάνοντας μέγιστη διαπνοή ή προστατευμένο με SAVON D’EAU, ή για μεγαλύτερη προστασία με το CERA DEL VECCHIO.

GIOLA

Το Gioia είναι ένα ιριδίζον-περλέ προϊόν που διατίθεται σε 169 αποχρώσεις.
Αποτελείται από νιφάδες από ασημί φίλντισι που φωτίζουν τους τοίχους σας με ιριδίζουσες αντανακλάσεις. Τα σημάδια από τις πινελιές αλλάζουν με το φως, δημιουργώντας αντανακλάσεις και διαφορετικές φωτοσκιάσεις.

ORO

Το Oro είναι ένα ιριδίζον-περλέ προϊόν που διατίθεται σε 107 αποχρώσεις.
Αποτελείται από νιφάδες από χρυσό φίλντισι που φωτίζουν τους τοίχους σας με ιριδίζουσες αντανακλάσεις. Τα σημάδια από τις πινελιές αλλάζουν με το φως, δημιουργώντας αντανακλάσεις και διαφορετικές φωτοσκιάσεις.

WHITE PAINT

Το White Paint είναι ένα ιριδίζον προϊόν που διατίθεται σε 169 αποχρώσεις.
Αποτελούμενο από υπόλευκες – ασημί νιφάδες φίλντισι, φωτίζει τους τοίχους σας με ακτίνες αντανακλάσεων. Τα σημάδια από τις πινελιές τονίζονται από τη αντανάκλαση του φωτός.

Via Lattea

Το Via Lattea αντανακλά το φως του δωματίου σαν να είναι ένας έναστρος ουρανός. Είναι μια ακρυλική βαφή, που διατίθεται σε 169 αποχρώσεις. Αποτελείται από λευκά πρόσθετα μικροσφαιρίδια, ρητίνες και ασημί στοιχεία μετάλλου σε σχήμα πυραμίδας αλουμινίου. Αντιδρά στο φως, αλλάζοντας τις αντανακλάσεις, ακολουθώντας την διαφορετική φωταγώγηση. Ο τοίχος θα έχει μια ομοιόμορφη εμφάνιση. Οι αντανακλάσεις τονίζονται από εμπρόσθιο φωτισμό.

MINIMAL

Minimal  διατίθεται σε 169 αποχρώσεις. Είναι ένα χρώμα για εσωτερικούς χώρους με βάση το νερό και περιέχει λεπτόκοκκα πρόσθετα μαρμάρου και χαλαζία (quartz). Παρουσιάζει φινίρισμα ελαφρώς χρωματισμένο, με μια ελαφριά κοκκομετρία εξ αιτίας του μαρμάρου που περιέχει. Χαρακτηρίζει τους τοίχους, χωρίς υπερβολές και περισπασμούς και αντιδρά με το φως δημιουργώντας λαμπερές αδιαφανείς αντανακλάσεις αναλόγως της κατεύθυνσης του φωτός. Για ένα πιο ομοιογενές αποτέλεσμα, προτείνουμε τη χρήση του Primus Sabbia, χρωματισμένου.

Sogni

Το La Casa dei Sogni είναι ένα διακοσμητικό χρώμα με βάση το νερό, το οποίο επιτρέπει να αναπαραχθεί το αποτέλεσμα ενός παλαιού τοίχου, που έχει παλαιωθεί φυσικά από τον χρόνο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια κατάλληλα προετοιμασμένη.

Spirito Libero

Το Spirito Libero είναι ένας διακοσμητικός στόκος σχεδιασμένος να δίνει απλές, αλλά πολύ κομψές και άκρως Αισθητικές όψεις στον τοίχο. Παράγεται από ασβέστη και σκόνη μαρμάρου, είναι εξαιρετικά αναπνέων, ανθεκτικό στα αλκάλια και είναι ένα φυσικό αντιμυκητοκτόνο και βακτηριοκτόνο προϊόν. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις.

TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.