Arte Osaka

Χρωματολόγιο

Σε αυτό που πρωτοπορούν τα προϊόντα της Osaka είναι πως το κάθε ένα χαρίζει μια τελείως διαφορετική ύφη στην επιφάνεια που χρωματίζουμε. Έτσι οι τελικές επιφάνειες μπορεί να είναι εντελώς λείες η μπορεί να είναι τραχιές, δίνοντας μια αμμώδη υφή. Μια τεχνοτροπία μπορεί να δώσει την αίσθηση της παλαιοτάτας, άλλη να χαρίζει περισσότερο λάμψη, άλλη να είναι πιο απαλή στο μάτι. Υπάρχει απεριόριστη επιλογή από χρώματα και αποχρώσεις.

Πηγή κειμένων και χρηματολογιών: www.arteosaka.gr

Alhabra / Coral

Αποπλάνηση
Ένα εξαιρετικά επιτυχημένο χρώμα εσωτερικών επιφανειών. Παρέχει μια μαλακή υφή και όμορφο χρώμα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Η διαδικασία εφαρμογής είναι γρήγορη και εξαιρετικά εύκολη. Ως προτέρημα έχει πως η τελική επιφάνεια μπορεί να πλυθεί.

Atmosphere

Φυσικές αποχρώσεις που κρύβουν γοητεία
Μια σύγχρονη διακόσμηση που ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Τα χρώματα ροζ, μοβ, πράσινο και το μπλε είναι ιδανικό για παιδικά υπνοδωμάτια. Αν προτιμάτε απλά χρώματα επιλέξτε το γκρι και το καφέ. Το καφέ είναι επίσης ιδανικό για αποικιακού ή ρουστίκ στυλ έπιπλα. Εάν επιλέξετε πιο συντηρητικές αποχρώσεις σας προτείνουμε την απόχρωση της άμμου, το ροδακινί, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Είναι πολύ εύκολο να εφαρμόσετε την τεχνοτροπία Atmosphere χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ συνθετικό πινέλο.

Attraction

Με αυτή την τεχνοτροπία δημιουργήστε μια ευχάριστη απαλή επιφάνεια με οικολογικό υλικό που αποτελείται από ανόργανες ουσίες, στεγνή ρητίνη, φυτικές ίνες, και μετάξι, τα οποία συνθέτουν ένα μη αντιστατικό, τοξικό προϊόν, άοσμο και αντιμυκητιακό.

Benares

Κομψότητα και διάκριση

Τεχνοτροπία χρώματος παλαιωμένου. Το χρώμα που θα δημιουργήσει ένα κλασικό και κομψό φινίρισμα προσδίδοντας ταυτόχρονα στην επιφάνεια μια βελούδινη ύφη.

Brisa

Φυσική υφή
Τεχνοτροπία ανάγλυφου τοίχου.
Η τεχνοτροπία αυτή δημιουργεί μια ατμόσφαιρα παλιάς εποχής, καλύπτοντας την επιφάνεια του τοίχου με ένα φυσικό υλικό και δίνοντάς του ένα παλαιωμένο αποτέλεσμα με μια ρουστικ υφή. Το προϊόν αναπτύχτηκε από φυσικές ίνες. Το φινίρισμα το δίνει το υδροδιαλυτό κερί που περιέχει και τη χρωστική.

Damasco

Διακριτική και κομψή διακόσμηση εμπνευσμένη από τα πολυτελή υφάσματα της αρχαιότητας, για όσους επιθυμούν οι τοίχοι να είναι επενδεδυμένοι με ένα προϊόν που παρέχει μεταξένια και βελούδινη αντανάκλαση.

Damasco / Supreme Colours

Μεταλλικό χρώμα κατάλληλο για κάθε επιφάνεια για εσωτερικούς η εξωτερικούς χώρους. Εάν η επιφάνεια είναι λευκή δεν χρειάζεται αστάρι. Η Σειρά αποτελείται από 7 ελκύστηκα χρώματα. Aluminio, Plata, Oro Envejecido, Bronce, Cobre, Burdeos.
Οι πολλές χρήσεις του, το καθιστούν το πιο ευέλικτο στη χρήση του με υψηλή αισθητική. Μπορείτε να το προσθέσετε ως μεταλλική χρωστική στις τεχνοτροπίες Palmyra / Genesis & Alhambra / Coral.
Ακόμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως χρώμα για τα Stencil (στάμπα για τον τοίχο) και Grecας (αυτοκόλλητη μπορντούρα, έτοιμη να βαφεί, φτιαγμένη από χαλαζιακή άμμο).
Στο Supreme χρώματος Plata μπορεί να προστεθεί η χρωστική Esencia σε ποσότητα μέχρι 25ml και να δημιουργηθούν ανεπανάληπτοι χρωματικοί τόνοι.

Efecto Granito

Μια Νέα Τεχνοτροπία Απομίμησης Γρανίτη, με μεγάλη αντοχή, για εσωτερικούς χώρους. Έτοιμο για χρήση με ένα χέρι, χωρίς αστάρι σε επτά (7) έτοιμες μοναδικές αποχρώσεις. Έχει την δυνατότητα το υλικό αυτό να καλύψει κακοσυντηρημένους τοίχους με ατέλειες ρωγμών και οπών.
Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους,αλλά παράλληλα πολύ μοναδικό προϊόν για σπίτια και προσωπικούς χώρους.
Μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο. Κατάλληλο για μπάνια,κουζίνες και νεες κατασκευές.

Efecto Microcemento

Φυσική και σύγχρονη απόχρωση.
Κατάλληλη επίστρωση για μπάνια και κουζίνες όταν εφαρμόζεται το κερί αφού στεγνώσει η επιφάνεια.
Εφαρμόστε αυτή την τεχνοτροπία και εξοικονομήστε χρόνο εφαρμόζοντας την με λίγη προσπάθεια.
Πολύ εύκολη τεχνοτροπία στην εφαρμογή.
Χρειάζεται μόνο δύο επιστρώσεις.
Γρήγορη έναρξη εργασιών.
Εύκολη εφαρμογή με ρολό και φινίρισμα με τη χρήση σπάτουλας.

Efecto Oxido

Ομορφιά στο πέρασμα του χρόνου…
Εάν θέλετε να ακλουθείτε την μόδα και τις σύγχρονες τάσεις, τότε αυτή η τεχνοτροπία θα σας συναρπάσει. Ανάλογα με το αστάρι που θα χρησιμοποιήσετε δημιουργείτε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα και αποχρώσεις. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή και απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Efecto Perlado

Χρυσή η Ασημένια Άμμος που λαμπιρίζει ανάλογα με το φως και θυμίζει τις αμμώδεις παραλίες κατά τη δύση του ηλίου.

Η τεχνοτροπία αυτή της άμμου δημιουργεί μια τραχιά υφή στην επιφάνεια που εφαρμόζεται. Υπάρχει σε κάθε απόχρωση, και σας επιτρέπει να διακοσμήσετε κάθε χώρο. Προτιμάτε από πολλούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, δίνοντας έναν μοντέρνο τόνο. Έχει χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές ανακαινίσεις καφετεριών, ανακινήσεις επαγγελτικών χώρων και ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Η τεχνοτροπία αυτή είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή και απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Όχι απλά ένα χρώμα άμμου. Διατίθεται σε πάρα πολλές αποχρώσεις.

Estucco Natural / Stucco Mitiko

Στόκος, για εσωτερική χρήση που χαρίζει ένα πολυτελές παλαιωμένο αποτέλεσμα, με υφή μαρμάρου. Χαρίζει φυσική λάμψη και χάρη στη σύσταση του που έχει βάση τον ασβέστη προσφέρει αντιμουχλική και αντιβακτιριδιακή προστασία.

Genesis

Μεταξένιο χρώμα. Τεχνοτροπία μωσαϊκό.

Ειδικά σχεδιασμένο να συνδυάζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον και έπιπλα. Σε αποχρώσεις που μιμούνται το φως και θυμίζουν τον γρανίτη. Προτείνεται σε κάθε εσωτερικό χώρο για τα άτομα τα οποία αναζητούν μια διαφορετική υφή της επιφάνειας. Είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί αυτή η τεχνοτροπία δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Madreperla

Μοντέρνα διακόσμηση με περλε αποχρώσεις, μπορεί να εφαρμοστεί με απλό ρολό, παλετινα και το φινίρισμα το δίνει η εύκαμπτη πλαστική σπάτουλα ή με ψεκασμό (με χρήση πιστολίου). Η τεχνοτροπία είναι ιδανική όταν η τελική επιφάνεια δεν είναι λεία. Ως υποκατάστατο για το αστάρι Fondo Tierras / Fondo Opaco μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα χρώματα Sublime δημιουργώντας έτσι αξεπέραστες τελικές αποχρώσεις.

Mare Nostrum / Aguamarina

Κομψότητα και απλότητα.
Τεχνοτροπία ζελέ που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όποιο εργαλείο τεχνοτροπίας θέλετε.
Υψηλής ποιότητας βερνίκι που εφαρμόζεται πολύ εύκολα. Στην εφαρμογή του το προϊόν αυτό, επειδή πρόκειται για ζελέ, δίνει απεριόριστες δυνατότητες να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικών ειδών εργαλεία τεχνοτροπίας. Η καλύτερη χρονική στιγμή να επεξεργαστούμε την επιφάνεια είναι μισή ώρα πριν αρχίσει να στεγνώνει το χρώμα

Romance / Fantasia

Ξαναζήστε τη γοητεία κα τη μαγεία των παλαιών κατοικιών, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Γρήγορη και εύκολη διαδικασία εφαρμογής. Το προτέρημα για το προϊόν είναι ότι πλένεται και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Siroco

Κομψότητα και εξωτισμός.
Τεχνοτροπια σε τοιχο με αμμο.
Διακοσμητικό χρώμα το οποίο δημιουργεί μια αμμώδη επιφάνεια σαν να έφεραν άμμο από την έρημο. Το άγγιγμα της τραχιάς επιφάνειας μας δίνει μια αίσθηση εξωτική και μας ταξιδεύει σε τόπους μακρινούς. Υπερβολικά υψηλή αντοχή.

Siroco Multicolour / Arenas Multicolour

Αμμωδες διακοσμητικο χρωμα.

Μας ενέπνευσαν οι ομορφότερες παραλίες της φύσης. Επίστρωση υψηλής διακόσμησης με πολύχρωμη υφή άμμου. Παρουσιάζοντας 8 χρώματα τα οποία είναι πολύ εύκολο να συνδυαστούν με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση, κλασική ή μοντέρνα, ρουστίκ ή αστική.
Οκτώ αποχρώσεις άμμου, προϊόν έτοιμο προς χρήση. Επίστρωση υψηλής διακόσμησης.

Stencil

Stencil μέχρι 68cm λωρίδα ένα διαφορετικό φινίρισμα στον τοίχο σας εφαρμόζει σωστά πάνω στις εξής τεχνοτροπίες ( Coral, Fantasia, Genesis, Stucco Mitiko, Brisa, Atmosphere, Aquamarina, Benares).

Sublime Colours

Έντονη τάση στο χρώμα.
Πολύ ευέλικτο προϊόν ως έγχρωμο φόντο, σε συνδυασμό με διακοσμητικά τελειώματα όπως το Damasco, Perlescente, Madreperla, Efecto Oxido, Efecto Perlando, Efecto Microcemento. Επίσης ενδείκνυται για τον χρωματισμό νέων επιφανειών ή την ανακαίνιση των τοίχων και των οροφών. Ακρυλική οκολογικη και μυκητιοκτόνα βαφή σε απόχρωσης έντονες που φωτίζουν τον χώρο σας και του δίνουν ζωηρό τόνο.

TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.