ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σταύρος Βολάκης

Ανάλυση, σύνθεση και ξανά από την αρχή.
Επιδιώκουμε η δουλειά μας να συνδέεται με την καινοτομία, τη φρεσκάδα, την ιδιαίτερη αντίληψη των πραγμάτων. Αφήνουμε τη φαντασία και την αισθητική να μας οδηγήσουν αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ ότι το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να «λειτουργεί» υπηρετώντας το σκοπό του.

Επιδιώκουμε η δουλειά μας να συνδέεται με την καινοτομία, τη φρεσκάδα, την ιδιαίτερη αντίληψη των πραγμάτων.

Ο Σταύρος Βολάκης είχε από μικρό παιδί μέσα του την φλόγα της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Μικρός ακόμη μετά το σχολείο δουλεύοντας στο παραδοσιακό εργαστήριο ταπετσαρίας του πατέρα του, φαινόταν το ταλέντο που είχε σε οτιδήποτε χρειαζόταν ιδιαίτερη επιδεξιότητα και λεπτό φινίρισμα. Τα υφάσματα και τα δέρματα μεταμορφώνονταν σε μικρά έργα τέχνης από τα χέρια του.

Αυτό το χάρισμα των έκανε μεγαλώνοντας να ασχοληθεί επαγγελματικά με τι διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ιδιαίτερα με τις επιφάνειες και την επικάλυψη τους. Περνώντας από πολλά στάδια πειραματισμών με τις καινούργιες τεχνοτροπίες και τα νέα υλικά, αλλά και παρακολουθώντας ακούραστα αμέτρητες ώρες μαθημάτων και σεμιναρίων τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας επίμονα σεμινάρια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό όπως στην Ιταλία και στην Ισπανία και ψάχνοντας συνέχεια για το τέλειο, είναι σήμερα ένας από τους πρωτοπόρους στην τέχνη τις καλλιτεχνικής επικάλυψης.

Με αγάπη και επιμονή αισθανόμενος την ανάγκη για το κάτι άλλο πέρα από το χρωμάτισμα τον τοίχων, δημιούργησε την Artisticolors κάνοντας έτσι επιχείρηση το ταλέντο του, τις γνώσης του και την αγάπη του για αυτό που έκανε. Με επιμονή και συνεχή δαυλιά και ενημέρωση πάνω στα νέα υλικά, εργαλεία και τεχνοτροπίες, αλλά και με συνεργασίες με νέους ανθρώπους του χώρου και με φρέσκες ιδέες στην διακόσμηση και στην αρχιτεκτονική η Artisticolors είναι πάντα επίκαιρη στην εξέλιξη των διακοσμητικών επιχρισμάτων.

Με εκτίμηση στους πελάτες μας
Σταύρος Β. Βολάκης

ARTISTICOLORS

Οι υπηρεσίες μας

Λένε για εμάς

TOP

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.